Abonneren  Inloggen

Adverteren via onze kanalen

Bereik potentiële klanten via ons uitgebreide netwerk. Adverteren kan op verschillende manieren.

Het magazine PRINTmatters
Zes keer per jaar verschijnt het luxe magazine PRINTmatters, boordevol interviews, achtergrondverhalen en columns. Lezers zijn veelal beslissers bij bedrijven in de grafische of de signbranche. Maar ook professionals op het gebied van creatie en in groeimarkten als labels en verpakkingsdruk ontvangen het magazine.

De website PRINTmatters.nl
PRINTmatters.nl is de veruit grootste website over alles wat raakt aan gedrukte visuele communicatie. De redactie brengt dagelijks het laatste nieuws en unieke analyses en achtergronden.

De wekelijke nieuwsbrief
Iedere week ontvangen ruim 6.000 geïnteresseerden uit de branche onze nieuwsbrief per e-mail. Wil je hen bereiken met een advertentie in de nieuwsbrief? Dat kan!

De PRINTmatters Vakdag
Jaarlijks organiseren we de PRINTmatters Vakdag. Een kennis- en netwerkevenement met ruim 1.500 bezoekers, 60 standhouders en 15 sessies, met een mix van inhoud, netwerken en amusement. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw organisatie, bedrijf en/of product onder de aandacht te brengen tijdens dit dynamische evenement.

Meer informatie
Wil je meer informate over de online en offline advertentiemogelijkheden, formaten en de tarieven, neem dan contact op met:

Jolanda de Graaf
E: jolanda@managementmedia.nl
T: 035 – 625 61 73
M: 06 – 29 25 91 19