Abonneren  Inloggen
Van onze partner Prindustry

Webinar 14 november: Wanneer een brandportal?

1 november 2023

Wanneer is het zinvol voor een bedrijf om een Brandportal te gaan gebruiken? Dat vertelt Prindustry tijdens de Online Kennissessie op 14 november! In het webinar brengt het IT-bedrijf de nieuwste casestudies en softwareontwikkelingen rondom de Brandportal in kaart.

Prindustry directeur Ramon van Wingerden: ‘Onze Brandportal software is ontwikkeld voor merkeigenaren. Organisaties met veel locaties en veel communicatie profiteren hier het meest van. De software automatiseert het communicatieproces en biedt meerdere gebruikersrollen. We werken regelmatig samen met grafische partners om deze software aan bedrijven te leveren. Het maakt het communicatieproces voor de klant compleet. Zo hebben we onlangs onze krachten gebundeld met Drukkerij Altorffer om het nieuwe bestelportaal voor Alcon te ontwikkelen. Het gaat om een sterke samenwerking, waarbij we niet in elkaars vaarwater zitten en we vanuit onze specialistische kennis de beste klantoplossing neerzetten.’

Wil je de online kennissessie bijwonen? Meld je hier aan.

Ramon, Jolanda en Berend presenteren de kennissessie op 14 november

Een inkijkje in het programma….

Ramon geeft inzicht in de automatiseringstrends voor communicatieprocessen en legt uit hoe Prindustry hierop inspeelt. Vervolgens geeft Jolanda een aantal praktijkvoorbeelden van hoe verschillende organisaties zoals Alcon, GGZ, Arvato of Pathé een Brandportal gebruiken. Berend geeft tot slot een demo van Prindustry's Brandportal. Hij neemt je mee door modules voor bestellingen, offertes, ontwerp, boekhouding, voorraad- en budgetbeheer.

Tot 14 november online!


Meer informatie en aanmelden voor de kennissessie