Abonneren  Inloggen

ACTEGA op Drupa 2024: ​​‘Ontmoet ons waar u ons nodig hebt’

30 mei 2024

Partnerbericht

ACTEGA, fabrikant van speciale coatings, inkten, lijmen en afdichtingsmiddelen voor de print- en verpakkingsindustrie, is tijdens Drupa 2024 op verschillende contactpunten aanwezig om het assortiment product- en technologieoplossingen van het bedrijf te presenteren. Vertegenwoordigers van ACTEGA zijn aanwezig op talrijke stands van partnerbedrijven en in het Touchpoint Packaging Forum, waar ze de voordelen zullen demonstreren van de nieuwste barrièrecoatings, hoogwaardige afwerkingsoplossingen, coatings voor digitaal printen en de baanbrekende, bewuste metallisatietechnologie, ECOLEAF.

Ook inbegrepen zijn UV-coatings voor farmaceutische etiketten, heatsealcoatings op waterbasis en overdrukvernissen voor papieren zakjes. Deskundigen bieden tijdens het evenement toegang tot hun sectorkennis en technische en regelgevende expertise.

ACTEGA wil zijn oplossingen en hoogwaardige effecten naar bijna elke hoek van Drupa brengen

Drupa-bezoekers kunnen ACTEGA’s portfolio van watergebaseerde barrièrecoatings ontdekken. Deze coatings zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van de verpakkingsindustrie zonder concessies te doen aan kwaliteit of prestaties en met het oog op duurzaamheid. Ze beschermen tegen interne en externe stoffen zoals vet, water, damp en meer. De barrièrecoatings van ACTEGA worden voor verschillende toepassingen gebruikt, waaronder bak- en voedselschalen, zeepdozen en fastfood-verpakkingen.

Met een op maat gemaakte benadering van klantenservice en ondersteuning zal ACTEGA de veelzijdigheid van zijn barrièrecoatings demonstreren. Het bedrijf zal laten zien wat haalbaar is voor drukkers, verpakkingen en papierverwerkers die op zoek zijn naar een manier om de duurzaamheid van hun producten te vergroten.

Verbluffende effecten

ACTEGA zal ook zijn hoogwaardige afwerkingsportfolio onder de aandacht brengen. Onder de inspirerende voorbeelden die worden tentoongesteld, bevinden zich voorbeelden van de verbluffende effecten die kunnen worden bereikt met o.a. UV-coatings, metaaleffecten en drip-off-toepassingen. ACTEGA zal zijn coatings die geschikt zijn voor digitaal geprinte toepassingen ook live demonstreren op de stand van zijn partner.

ACTEGA betreedt het Touchpoint Packaging-podium om het over de nieuwste uitdagingen op het gebied van duurzaamheid te hebben

ACTEGA zal deelnemen aan het innovatieve Drupa-platform Touchpoint Packaging, waar belangrijke belanghebbenden in de industrie samenkomen om deel te nemen aan inzichtelijke discussies over de toekomst van verpakkingen. ACTEGA's sessies zullen de nadruk leggen op ECOLEAF – een baanbrekende duurzame metallisatietechnologie voor labels en verpakkingen.

Bekijk hier de verschillende locaties waar ACTEGA tijdens Drupa te zien is.